Zasady są takie:
1. Najpierw wklejamy szablon:
[b] Ocena postaci na RPG:[/b] [b]Ocena postaci pod względem wyglądu:[/b] [b]Ocena osoby, grającą postacią:[/b] [b]Czy jestem dla ciebie złoczyńcą, czy barankiem?:[/b]
2. Wpisujmy nasze zagadnienia do pytać o osobie powyżej.
3. Przykłady odpowiedzi:
-Jest bardzo dobrą postacią, gra z nią jest ektytująca. < Ocena postaci na RPG >
-Jest to piękny lew, jego oczy są bardzo ujmujące. < Ocena postaci pod względem wyglądu. >
-Jesteś dla mnie wielkim, ogromnym barankiem, jesteś bardzo słodki... <3 < Czy jestem dla ciebie złoczyńcą, czy barankiem?: >
-Z charakteru jesteś osobą bardzo fajną, można z tobą troche popisać na chacie. < Ocena osoby, grającą postacią/b] >
[b]4. Odpowiadamy w folmularzu.
5. Piszemy sensownie.
Zaczynajmy!
//prosiłabym o nie dawanie postów np. "nic nie rozumiem...".//
Ocena postaci na RPG: Jest bardzo tajemnicza. Niby milusia, uprzejma, a tak naprawdę... To tylko maska, pod którą kryję się ostry charakterek.
Ocena postaci pod względem wyglądu: Idealnie pasuje do Złoziemców. Wygląd prosty, nieco ostry i nie przesadny. No i te oczy... Wypalają dziurę w mojej duszy.
Ocena osoby, grającą postacią/b] Nie znam Cię specjalnie długo, ale zdajesz mi się fajną osóbką, z którą można pogadać.
[b] Czy jestem dla ciebie złoczyńcą, czy barankiem?: Jesteś dla mnie mieszanką wybuchową, która czeka aby eksplodować... A na poważnie, to trudno mi stwierdzić, ale wydajesz mi się złym barankiem XD
Ostatnio edytowany przez Rudy (2012-12-06 15:02:28)
Ocena postaci na RPG: Może być odważnym lwioziemcem. Jest śmiały, iż nie boi się złoziemców, podchodzi jak roztrzepany typ, nic nie robiąc sobie z wybryków innych, grożąc mu. To on stara się tu być górą. Ma to głęboko gdzieś co czują do niego inni.
Ocena postaci pod względem wyglądu: Idealnie pasuje z charakterem. Karnacją jest pełnoprawnym lwioziemcem, jedynie przeszkadza w tym złoziemski nos. Pomarańczowa grzywa idealnie pasuje do futra, a tym bardziej do jego czerwonych, ostrych oczu. Pomarańzowe "rękawiczki" wyróżniają go z tłumu.
Ocena osoby, grającą postacią/b] Nie znam cię długo, najwyżej od kilka dni, jeśli nie wczoraj. Jesteś osobą dość towarzyską, z którą możnaby było pogadać.
[b]Czy jestem dla ciebie złoczyńcą, czy barankiem?: Określić trudno, gdybym miała wybierać. Nie planujesz źle, ale zdaje sie potwym roztrzepaniu, że możesz zrobić wiele psót, a czasem dać dobry gest. Jesteś dla mnie przyjaznym, psotnym, roztrzepanym barankiem. ;D